Ще имаш само вълнолом от спомени
и бурята връхлитаща на тишината.
Решетки - мислите, с длето недооформени,
ще ти наденат шлема изкован от самотата...
Звездите със студени пипала ще те докоснат.
И светлината ще е равнозначна на омраза.
Не ще намериш кътче или Робинзонов остров,
където бисерът на бъдещето да опазиш.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados