И сълзите капят
И няма накъде
Пътят преди златен
Превърна се в катран
И не виждам нищо
Умирам бавно и го знам
Светът ми с усмивки пълен
Изпразни се за миг
И душата стене
Пронизана от нож
Мракът ни погълна
Краят ни зове
И сълзите капят
Капят като дъжд
Те измиха пътя
Водил ни веднъж
© Дели Статева Todos los derechos reservados
Поздрав.