Вървиш и пак не спираш.
Кръстопът - сега накъде?
Да останеш тук? Не! Така умираш!
Тръгваш пак - все едно къде.
Сгрешил си пътя - връщаш се назад,
но времето напредва и не чака.
И тръгваш пак по новия си път
с надежда за закъснялото очакване.
И има край, но краят ще е вечен
и там нямаш правото на втори шанс.
Затова върви по пътеките насечени,
сега и аз, и ти, и всички имат своя шанс...
© Някоя Todos los derechos reservados