Да, знам... и тази вечер си зает.
Стоиш на работа до късно...
Да, знам. И тази вечер не със мен...
За любов да си говорим вече стана "мръсно".
Стоя и пак за теб не оценявам нищо...
но да, това не е лъжа...
За мене най-важното от всичко
си ти - съпругът и дома!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados