И този път цигарата догаряше...
И този път ми каза: "Ще боли!"
И този път любовта към теб оставаше...
И този път си тръгвам със сълзи...
И този път ме люби страстно,
И този път замлъкна ти смирен.
И този път беше пристрастно.
И този път ти бе наранен!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados