30 ago 2011, 12:18

И все да те чакам 

  Poesía » De amor
648 0 8

Полека ме милвай, полека....

Тя, болката бавно минава

и светлата лунна пътека

единствена после остава.

 

Красиво шепни ми, красиво....

Перце съм във твоите длани.

С оранжево пламъче живо

трепери сега любовта ни.

 

Пак нежно целувай ме, нежно....

Аз искам докрай да усетя

стремително и неизбежно

желанието на ръцете ти.

 

Да стана спомен далечен.

Да светя щастливо във мрака.

Да бъда прекрасен и вечен

копнеж. И все да те чакам.....

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??