И всички ни боли...
Това ли е цената да плачем?
Всички ни боли понякога...
Понякога времето е толкова далечно,
а щастието просто там...
В очите на детето...
В морските принцеси,
но всички ни боли... И всичко отминава.
Понякога самотата просто идва...
И всички ни боли...
Не ми казвай, че всичко е минало,
не ми казвай, че живея в сърцето ти
и че те имам...
Почувствай ме навън,
където е болката...
Където си сам...
Където всички ги боли...
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados