И всичко е любов!
Погледи, усмивки и надежди!
Миг след миг - порив нов,
нюанс от бляскави брътвежи!
И всичко е любов!
Път по знака на съдбата,
стъпка към срещата позната,
цяр единствен за душата.
И всичко е любов!
Щастие в целувката; забрава!
Всеки ред е стих душевен,
шепот на любовната жарава.
И всичко е любов!
И аз, и ти, и ние!
Да се обичаме, Любов,
че утре може да не биде.
© Веселин Джуров Todos los derechos reservados