тази нощ Стейси
разхвърляни сънища
по листовете на ръцете ти
танцувам
с изпотените ти мисли
в полунощта
в поуденя
за мене ли става въпрос
или за тази която пее в ъгъла
на миглите ти
няма ме където съм
и където искам да бъда
длани нежност
крехко нарисувани
черни ризи
колекции от снимки
качени в паметта
парадокси от НА и ДЕ
малък страстен блус в Харлем
в сатенени червени обувки
с антикварна стойност
без излишни думи
саксофон по устните ти
© Зорница Николова Todos los derechos reservados
Ти я знаеш !!!За мен е удоволствие да те чета !!!