Аз в този свят съм закъснял,
за следващият подраних.
Макар и в теб любов познал
аз в този свят съм закъснял.
И не напразно плам отдал
роди се с тебе моят стих.
Аз в този свят съм закъснял,
за следващият подраних.
Натрапва нещо в мен без жал
" Аз в този свят съм закъснял... " ,
но с порива си засиял
за бъдещето те открих.
Аз в този свят съм закъснял,
за следващият подраних.
След време ще е израз вял
" Аз в този свят съм закъснял... " ,
че в нов живот за нас изгрял
не бих пропуснал те, не бих.
Аз в този свят съм закъснял,
за следващият подраних.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados