Пулсиращи в идеални прави
искрящи въздушни армади
от безмасови частици любов
срещу големия черен покров.
Искам колкото дете на три
в космоса да отлетя,
и никой да не шепне спри
и започвам да броя.
Но заземена съм от всички
сърца излъчили към мене тон
безмасови частици
любов, по-тежка съм от слон.
© Малката Мис Todos los derechos reservados