7 ene 2007, 16:14

Иде Пролетта 

  Poesía
633 0 2

Как бавно иде Пролетта,
не пита влиза в сивите ни дни.
Как бавно раждат се и умират
бързо - човешките мечти...

Тя идва,стъпва гордо,
усмихва се със слънчеви лъчи,
как шарени за миг поне са нашите души.

Очите търсят вяра.....вяра за живот...........

Как бавно иде Пролетта - топи
последни снегове и ражда
урагани от цветове и бури от
мечти, покрити със слънчеви лъчи.

© Аааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??