Искаме наистина строг ред и законност,
а който посяга на дете от нашата народност
зад решетките трябва да иде,
че Андрей в отвъдното си отиде!
Ами ако беше убил ваше дете -
как ли щяхте да се чувствате*!?
Живота му не можем да върнем,
но поне в правова държава да се превърнем**!
________________________________________
*Обръщам се към съдията, който го е пуснал .
**Имал съм предвид, че не е нормално този убиец да бъде преждевременно пуснат на свобода, защото така ще бъдат насърчени други убийства на деца. Ненормално е именно това - тези, които трябва да бдят за реда в обществото и сигурността на собствените си съграждани, да правят точно обратното. Не може да има нормална държава без ред и строги правила и най-вече без спазването им. Даже смятам, че трябва да се потърси отговорност от тези, които са постъпили по този безчестен начин.
© Георги Todos los derechos reservados