Не търси с тува заглавие
стихче тук за СуперЧлен,
или за некакво изчадие!
Мажът - идеал е със курем!
С глава плишива, с училца,
възможно е дори с бастун...
Какво учакваш ма, жена?
Тува е мАж а не маймун!
Той страда тежко от пудагра,
забравил е и онуй свойство
без помощ спешна от виагра
да дига... мъжкото достойнство...
Мажът идеален е старчок
с изкуствено сърце и със чейне,
в лицето мяза на булдог -
пушач, развратник, пиянде...
Да, точно он и никуй друг
(дори да бъде манекен)
е перфектнио съпруг!
Тува го запумни ут мен!...
И аку смееш да попиташ:
"Какоф идеал е този дзвер?"
най-важното тук не отчиташ -
че дядката... е милионер...
03.12.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados