Влюбих се във твоите очи,
в синия им блясък,
но ти никога не ще узнаеш за това....
Ще вървя тихо след теб,
ще те гледам,
всеки ден по- малко,
дано те забравя!
Едва ли....
Твоите очи ме следват
и мира не ми дават.
Сърцето ми тупти
и казва ми, че иска да си с мене!
Но как да му обясня,
че невъзможно е това
като отказ не приема!
Ще тъжа по теб, то е ясно,
а нощем ще мечтая...
Ще създавам идеалния герой в съня си,
а това ще бъдеш ти
и на сън ще целувам
твоите красиви
очи!!!
2005г.
© Добромира Николова Todos los derechos reservados