Всичко започна от тук,
ти беше спокойно самотен,
аз бях с очила, странна жена
и романът вече започна.
Лудо влюбени един в друг,
глупаво втренчени в себе си
и душите ни, непотребен боклук,
се сгушваха неуверени.
Бяхме хубаво-скучни,
най-щастливи в света,
ти остана спокойно самотен,
аз с очила, странна жена...
и внезапно сама...
© Камелия Кацарска Todos los derechos reservados