20 mar 2016, 20:27

Идва пролет 

  Poesía
554 1 6

Идва пролет разцъфтяла

с клонче бяло във ръка.

Птица сладко е запяла,

слънце гали ни сега.

Ухае люляка на двора

с нежен, сладък аромат.

Идва пролет, мили хора!

Цветен ще е пак денят.

 

20.03.2016г.

Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??