7 sept 2016, 16:43

Идва тъмнина 

  Poesía
426 0 0

Пада слънцето.
Идва тъмнина.
Хващат ни окови,
силни и здрави.

 

Трудно е, 
да повярваш.
Трудно е,
да се бориш.

 

Лесно е, 
да се предадеш на сенките 
и да потънеш в мрак,
за вечността...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??