,,А ако можеш да обичаш още,
ти погали ме с топлата ръка
и идвай често във съня ми нощем,
ще съм щастлива пак така!,,
Rumi Ljakova
... Идвай ти
и продължавай,
и за нищо
до вчера несбъднато
не съжалявай,
а не спирай
да ме посещаваш вечер
ти
и нощем,
и дори
само в сънищата ми,
които
сбъдване съдбовно
вече са ми обещали
да се събудя до тебе
след съня си
някоя светла утрин
от целувката ти нежна
може би....
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Todos los derechos reservados