Светлата Нова Година пристъпи
в люлка, изтъкана от нови мечти,
със съкровена, стаена надежда,
че ще сме по-благородни
и още, още мъничко по-добри.
Снощи смирено стоеше на прага,
изпращайки своята по-стара сестра,
днес тя тихо в живота ни сяда
и ни нашепва грижовно
своето послание от Вечността:
Идвам при вас, за да събудя отново
в сърцата ви свити благодарността,
идвам при вас със свята молитва,
пак във душите ви да пребъде
Силата на Светлината и Любовта!
Светла, мирна и хармонична година на всички!
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados