Идваш на вълни
Нахраних се със бон филе,
вода, картофки и салата.
На Гарибалди щрайх дует,
облече в ноти тишината.
Зад ъгъла с ръце изтрих
избилата в очите влага.
Усетих те как идваш на вълни!
Двуглас от струни над площада.
© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados