28 jun 2008, 10:50

if i told you that 

  Poesía » Versos blancos
666 0 10

знам всички последици

на премълчаните думи

ангина задух

сърдечни пристъпи на забравяне

остави ме да говоря до свършване

до смърт

няма много нюанси на синьото

смесено със зелено или бяло

океан или водка кюрасао

както го предпочиташ

изключи ме от списъка с чакащи

не очаквай да мълча

когато казваш искам те

знам колко невъзможни са срещите

и всички нестандартни отклонения сън

нямат свършване думите

повярвай ми

мога да говоря до припадък

или да мълча като куче

по хълма има остри камъни където да стъпваш бос

когато търсиш знак

указващ правилната посока

между преди и после

ти само постой да ми видиш очите

когато гледам на запад

и стискам последния шанс

за класиране в отвъдното

на края на света ще съм тази

която ти дава непремълчани истини

ако това искаш

другото е само въпрос на усещане

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??