17 jul 2007, 11:26

Иглика 

  Poesía
2679 0 11

Иглика

 

В игликата спомен просветна:

аз нявга за тебе копнеех

и в твоите устни отпивах наслада.

Ах! Как болеше предишно.

На игликата аромата.

На игликата аромата!

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??