Хайде, Вени, ставай!
Стига с този сън!
И недей отрича -
просто излез навън!
Днес ще е прекрасен ден!
Ще бъдем само ние!
Ще играем с топка и на федербал,
без вода да пием!
И не е това шега,
хайде, ставай на игра!
© Y. Panda Todos los derechos reservados