В мене е "последно десет"
и никога не съм "капо",
печеля винаги игрите,
не прескачам трудното ниво.
Начинаещият казват, има все късмет -
не съм играч, ала добре играя.
Зара хвърлям винаги на шест
без дори да се старая.
Не си играй с мен -
безсъмнено ще загубиш мача!
Под масата са твойте карти,
но няма да седна и да плача.
Правя те "валат" от "раз"
и окото няма да ми мигне.
Щом искаш, поиграй с мен -
да видим кой къде ще стигне.
Виждам, смел си в игрите...
Колко ще заложиш, брат?...
Преди да се усетиш - свърши -
лъжците бързо правя Шах и МАТ!
13.02.2022г.
© Natalie Todos los derechos reservados