Раздавам картите! Играчи, тук ли сте?
Вземете всички козове в ръцете си!
Обмисляйте си подличките ходове,
с магия призовавайте късмета си.
В ръцете всеки своя шанс държи-
дали блъфирам, или просто бия?
Не гледайте с безизразни очи
как пуша и уискито си пия.
В ръката с въглен, във сърцето с лед,
във погледа с тъга непотушена..
Залагам всичко! Имаш ли късмет?
При мене гола смелост го заменя.
Но въпреки това съм си играч-
със двойка мога туза да ти цакам!
Един живот във роля на палач
и малко покер... Друго не очаквам.
© Йордан Todos los derechos reservados