Аз съм Онче!Ти си Бонче!
Ти пък, счупено пиронче!
Пооваляни в прахта,
играем играта! Три малки деца!
След време се срещаме.
Три нови лица.
Дори не се сещаме
За ония деца!
Но игратз я помним!
И пак е така!
Онче и Бонче се бият
за на Счупено Пиронче гласа!
И пак са същите роли,
но я няма прахта.
Днес видях как стари "пирони"
чакат за гласа си храна!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados