Какво ли да поискам от съдбата!
До тук живях със своите мечти!
Не можех да изляза от играта!
До край ще съм дори да победи!
А тя, съдбата своето ще вземе
без да пита искаш или не!
И когато свърши твойто време
тя по пътя ще те поведе
към полетата с цветя омайни,
към зелената, безкрайна шир!
Ще разкрие съкровени тайни!
Ще разкрие целия всемир
който някога те е привличал
и когото силно си желал!
Ти не можеш да си безразличен!
Всичко е въпрос на „взел и дал“!
В играта със съдбата ще изгубиш,
но то пък за това е и игра!
Когато всяка сутрин ти се будиш
благодари, че има те в света!
14.05.2020 г.
13 ч.57 м.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados
Харесва ми жаждата за обич и красота!