Граница има
ако сложиш си живота в раница...
манипулирания изолиран мозък
свещта е само восък...
телевизорът е плосък...
изключи го... за заповеди ставаш просяк...
Как да живееш със свободата на избора
объркан е киборга
имало ``ЕДНА БЪЛГАРКА ``
прочети, напиши
напсувай, говори...
не гледай настрани..
порасни...
избери сам кой си ти...
живота разруши го...
изгради...
ушите ти
очите ти...
техни конци...
за техните игри...
Урината горчи
а ти си мислиш, че са малцови мечти...
© Росита Шапова Todos los derechos reservados
*****