6 ago 2007, 11:18

IИСТИНСКИ ПЪТ 

  Poesía
415 0 2
Моя фантазия бъди, оазисна душа!
Радост за окото, истинска, пареща звезда!

Знам, на място последно не съм в твоя живот,
а ти си моят вятър, раздухващ жарта!

Заради щастието, възбуждащо ме да летя!
Заради БОГ, вслушващ се в моята мечта!
Заради мига, приветстващ живота ни неповторим!

РАЙ или не... но истински ПЪТ ще сътворим...!?

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??