18 feb 2009, 13:51

... или сам ще се досетиш? 

  Poesía
704 0 2
Да ти кажа ли да тръгваш,
или сам ще се досетиш?
Да се дърпам ли, когато ме целуваш,
или сам безчувствените устни ще усетиш?
Кажи ми, как ще го предпочетеш -
да ти измислям ли банални оправдания,
или и сам в очите можеш да го прочетеш?
Горкичкия, недей да страдаш,
вината не е теб.
Нe е проблемът в женското ми его -
(много ще ме улесниш, сам ако се сетиш)
уморих се на всички да обяснявам за “НЕГО”!

© Теодора Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??