Аз за книги разговарям-
той започва да се мръщи:
"Аз, бе братче, го разтварям само фризерчето вкъщи!"
Магазинерски гаф
Млада дама Ще обслужвам:
- Д'Артанян за Вас готов!
Тя директно и по служба:
С апостроф, без апостроф?!?
Съвременен аскетизъм:
Разхожда си се сам-самичка
и мислите кого разхожда,
наместо детската количка
кокер-шпаньолче съпровожда.
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados