Илюзия
Всичко е вече измислено.
Кухи думи и хора със скучни души.
Сигурно само сънуваме истински
и може би затова ни тежи.
Хвърляме старото, вземаме новото.
Харчим парите си вместо мечти.
Някъде сбъркахме...
Сигурно в начина,
да живеем с илюзии,
от които боли.
***
© Камена Григорова Todos los derechos reservados
Мисана, впечатлена съм от оценката и благодаря!
Ани, много мило ми стана! Благодаря!