/ Посветено на една непозната позната… /
Има ги все още на този свят…
Тихо по свойта пътечка вървят…
Нямат черти изключителни
нито лица възхитителни.
Но са от светлина озарени
и живеят живот – окрилени!
Има ги! Все още…
Случайно срещнати непознати –
ангели с души богати!
Без да знаят дори прокарват дълбок брод
пример са на всички ни за човешки възход.
Още ги има!
Опора да дадат в труден момент,
без дори да поискат и цент.
За тях не е никакво бреме
да ти дадат минутки от своето време.
Има ги!
БлагоДарим!
Надежда са те за човешкия род,
който е тръгнал със забързан ход
да търси страни богати
и да покорява светове непознати…
© Zlatka Аndonova Todos los derechos reservados