7 sept 2024, 19:26

Има хора 

  Poesía
87 1 0

Има хора, които ти пасват

с всяка стъпка и дъх, и сълза.
Има други, които изгасват
като падаща в мрака звезда.

 

Има хора, които докосваш
ненаситно, горещо и с жар
и такива, които наказваш
с безсърдечен житейски товар.

 

Има хора, с които се будиш
и заспиваш с нестихваща гръд
и такива, с които се чудиш
съществува ли истински път.

 

Има хора, които остават
за последния изгрев до теб
и такива, които сковават 
сетивата с арктически лед.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??