Има ли нещо по-хубаво
от благия ти поглед,
на несретник и момче
на средна възраст...
Има ли нещо по-благо
от топлата ти ръка
на моето рамо
на самотна жена...
Има ли нещо по-топло
от сладкия ти дъх
в зимните нощи
на планински връх...
Има ли нещо по-сладко
от моите устни,
които душата ти топлят
с обич и блага дума...
© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados
Браво!!!