Има ли дядо Коледа? -
питат ме любопитните
детски очи?
Защо само на Коледа
хората са добри?
Има, детенце мъничко,
на всички ти разкажи!
Дядо Коледа
добър е Дух и
в приказния
свят на Любовта
живее.
Има ли любов
стават чудеса и
долита дядо Коледа
със своята шейна.
Своя дар поднася -
тайнствен благослов
за мир и любов.
© Лора Todos los derechos reservados