26 mar 2008, 10:18

Има ли любов?... 

  Poesía » De amor
731 0 2


Има ли любов на този свят?
Питам ви, кажете!!!
Има ли любов на този свят?
Искам отговор, разберете!!!

Само парите се гледат,
не душата и добротата...
Какво ще купите с тези пари?
... ЛЮБОВ...
не се лъжете!!!

АНГЕЛИ, ПОМОГНЕТЕ!!!
ЛЮБОВТА ВЪРНЕТЕ!!!
ЦЕННА Е ТЯ ЗА НАС...
ЗА НАС И ЗА ВАС...

Помогнете да осъзнаем
колко много има да си траем
от тези скъперници,
мизерници...
които само за пари си мислят
и убиват, и убиват...
а ангелите се увеличават...
но за сметка на това хората намаляват...

БЪЛГАРИ, СПРЕТЕ...
ПРЕСТАНЕТЕ...

Не се бийте...
не се карайте...
не крадете...
ангелите се увеличават...
но за сметка на това БЪЛГАРИТЕ намаляват!!!



© Елвира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??