25 dic 2006, 9:29

Има ли пауза в сърцето ти? 

  Poesía
793 0 1
Има ли пауза в сърцето ти?

Ангелските ти криле се разпадат.
Твоите очи оплакват края на света,
Но твоите кървави сълзи попадат
В тихия рай, създаден от съня.

Ангелските ти ръце се уморяват
Да правят добрини и забравят за света.
Някъде в теб те си прощават,
Че сами се лишиха от своята свобода.

Твоят път, за мен е гъста гора,
Има ли път през сърцето ти?

Дяволската ти любов ме убива,
Тя е по-силна от любовта на дете.
Тя е даже от отрова по-горчива,
Разяжда ме отвътре, в моето сърце.

С дяволския ти поглед ме изгаряш,
Очите ти диви, ми оставят следи.
Самата ти не можеш да се повтаряш
Огънят в теб не спира да ме гори.

Твоята любов не ме стига сега,
Има ли пауза в сърцето ти?

В мрачната сутрин, рано,
Ти ме убиваш и с добро, и с лошо.
Мълчиш на трупа ми и
Дори не плачеш,
Ти дори не плачеш за мен.

В мракът на пустото ти сърце,
Ти ме убиваш отново и отново.
Мълчиш на трупа ми и
Сърцето ти спира,
Сърцето ти спира да бие.

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Доста мрачна картинавсе пак ми хареса!Весела Коледа!
Propuestas
: ??:??