Не научих уроците,
не разбрах и поуките.
Със сълзи заличих спомена.
Плюх на мъката
и вървях срещу разума –
неведнъж те обичах.
За сламки се хващах
като удавник.
Толкова много доверие,
отплатено с безразличие.
Мислех, че търся смисъла,
а той просто нямал значение…
© az Todos los derechos reservados