Има Любов, която идва от раз...
Усещаш още от първия поглед
как във теб се разгаря Пожар!
Има Любов, като Приказка...
като Звездна магия връхлита те тя!
Има Любов, по-Нежна от ласка...
по-Чиста от утринна капка роса,
по-Истинска от времето и света!
Има Любов, в която...
Сърца и Души се Сливат в Едно!!!
Усетили се с първия допир...
Докоснали своята Истинска същност
и Отхвърлили Разум и Страх...
те Изгарят във Своя Пожар!!!
Когато така си ОБИЧАЛ, когато така си ГОРЯЛ...
В Сърцето си Вечно ще Носиш...
ИСКРАТА ОТ ТОЗИ ПОЖАР!!!
© Рени Стоянова Todos los derechos reservados