Щом силно докосваш душата ми,
значи все още много те обичам.
Щом търсиш топло в ръката ми,
продължавам след теб да тичам.
Сигурно усещаш, че моето рамо
чака ти нежно да склониш глава.
Искам едно – да ме обичаш сàмо,
да повярваме, че я има любовта.
Явор Перфанов
27.02.2017
Г. Оряховица
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados