Има такова сбогуване:
Залезни светлини.
Не защото на слънцето е отмиляла земята
-да не я изгори.
Има такова сбогуване:
Отминаващ вятър.
Не защото е тръгнал да търси дъжд за клоните
-да не ги нарани.
Има и такова сбогуване:
Вълна забравил,а че някога била е сняг
в последен порив плажа гали…
понеже е единствен бряг..
понеже е последен бряг.
© Георги Динински Todos los derechos reservados
Честито рождество!