Имам нужда да съм жив,
да пиша,
да вися в градинките ,
да пуша джойнт.
Имам нужда да мълча,
да съм красив и грозен,
и да тичам ,
да вали порой.
Имам нуждата да дишам,
макар и въздух мръсен,
вече дишан и от друг.
Имам нуждата да съм различен,
но и нямам нуждата да бъда точно тук.
Всички някак си приличат,
аз съм част от космос,
сам съм просто никой.
Всички някого обичат или мразят и убиват,
раждат,
мърдат,
свиквай.
Искам да се крия зад усмивките на хора,
плачещи зад смешните лица.
Искам да порасна в гъба,
първо да съм спора,
ако може и да полетя.
Ако може да се приземя,
ако може и спокойно да поспя.
Ако може и да се събудя,
ако може някой да ми подаде ръка.
Ако може, но не иска,
какво да правя - сам стоя,
a имам нужда да съм с някого,
да пуша джойнт и да мълча.
© Нечарм Todos los derechos reservados
Идеалноооооооооооооооооооооооооооо!!!
Възхитих се,бравоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!