Писна ни от тези нередности, произвол!
Докато ти се скъсваш да бачкаш кат вол,
докато трудно, с борба си изкарваш хляба,
държавата ти не само че рухва и е слаба,
ами и засега я няма надеждата за промяна,
Цацаров спря проверка за държавна измяна!
Ако сами в тази държава не оправим батака -
ще потъне тя съвсем в бездната, в мрака!
Цацаров наредил прекратяване на проверка за държавна измяна на президента Плевнелиев. Повод за това са сигналите за нерегламентирана среща на последния с шефа на EVN Щефан Шишковиц във Виена.
Източник:
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1265912
© Георги Todos los derechos reservados