21 ago 2007, 22:51

ИМПРЕСИЯ 

  Poesía
452 0 3
                         ИМПРЕСИЯ

                 ДЪЖДОВНИ КАПКИ,
                 РОСНО Е НАВРЕД,
                 ГЪЛЪБЧЕ  БЯЛО,
                 НОСИ  НИ КЪСМЕТ...

                 НАВРЕД  ПРЕРЪСИ,
                 ОБЛАЧЕ  МИЛО!
                 ЖИВИНКА ДОНЕСИ
                 И РАДВАЙ ЩАСТЛИВО!

                 ЦИГУЛКА НЕЖНА,
                 ПРОПЛАКА, О,  МИГ!
                 ГРЕЙВА НАДЕЖДА
                 В  СВЯТ  НЕОТКРИТ...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??