Уж всичко споделяме,
а все не е така.
Уж сме еднакви по душа,
а сме мрак и светлина.
Уж сме като колела в часовник,
уж сме във синхрон,
ала все се разминаваме
и грешен час показваме.
Като мрак и светлина,
противоположности,
допълващи се,
това сме ти и аз – Ин и Ян!
© То Todos los derechos reservados