Рисувам с пръст овца
по замъглените прозорци
на колите.
С разширени зеници
намирам
синьото сърце на свивката
на лакътя ти.
Дробовете ми се пълнят с теб,
на другите им се повдига
от нашите липси.
Интровертни сме,
комфортната зона щипе очите.
Любовта продължава точно
колкото да умре една котка.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados