И Н Д И К А Ц И Я
Ние живееме във Балон,
в центъра на който се намира Земята,
тя от своя страна си има Ядро,
което магма към Небето понякога мята.
В тоя конгломерат от същности
ние сме най-големите тарикати!
Не знаем на къде вървим и от какво сме се пръкнали,
но утвърждаваме най-Жестокия Статус.
Най-кръвожадния Звяр,
който убивайки,се самоубива,
разширявайки собствения си ареал,
на всичко живо хабитатите свива.
Черпим от Земята течни ресурси,
изцеждайки Енергията им ги превръщаме в газ,
с който помпим, на Атмосферата всички Ракурси
и с крачки гигантски приближаваме Фаталния Час.
За сега Природата,за да ни предпази,
е сътворила Механизъм Един,
в река събиращ излишните газове
и за да поддържа Налягането,все я по-бързо върти...
Ако няма кой да поддържа
Налягането във параметър,
ще ни се пръснат белите дробчета
и ще цъфнем на гости при Свети Петър.
Все по-тежка става реката,
скоростта й се увеличава,горе,за да стои,
но ще дойде онзи миг критичен и кратък,
когато скоростта на тежестта няма да удържи...
На времето е била по-тясна,по-плитка и по-кротка,
сега е Широка,Дълбока и Буйна,
с над шестстотин километра в час движи се мощно
и от време на време засилва ни по някоя струя...
На пети Октомври в Тайван,
триста четиридесет и два километра в час бяха достигнати,
това е само леко намигване,но не и Таван,
Представете Си,Когато Се Срине Цялата...
05.10.2023г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados