Още преди живот да дарим,
обичаме детето във нас,
щом живот ние подарим,
инстинктът събужда се в същия час.
Детето по инстинкт поема гръдта,
за да се нахрани, когато е гладно,
майката инстиктивно след това
прегръща го силно и жадно.
Готова е своя живот да даде
заради рожбата си мила,
ако нещо грози го, тя ще разбере,
инстинктът е най-голямата сила.
© Роза Лилиева Todos los derechos reservados
И финалът е мъдър...
Светли празници!